mandag 27. april 2009

Uanstendigheten selv...

Da var helgen over og en ny uke allerede igang, det er rart med den tiden, den løper faen fra meg. Fredag var ment å bli en herlig dag, inni hodet mitt hadde jeg planer om pils med kompiser, men så ble det jobbing i siste liten.. Bedritent, itillegg fant jævelkompisene mine ut at de skulle på faenskap så da ble det ikke aktuelt å reise ned til de etter jobb heller. Innbiller meg at det var konsert eller noe siden jeg ikke var interessert i å joine- Jeg skulle vel uansett på jobb lørdagsmorgen!

Lørdagen hadde jeg mine store planer om å være full og uanstendig, desverre kunne ikke kånå drikke for da hadde hun måttet sove hos meg og det hadde jeg ingen planer om å gjøre selv engang. Jeg nådde mitt mål, inviterte megselv til å dynan hos Gutt og han var ikke særlig motvillig..

Idag har jeg vært og sett fotballkamp med 5 kjekke gutter, Bodø Glimt- Brann.. Branns første seier sålangt i tippeligaen. Herlich, vi var strålende fornøyd alle sammen. Vil uten tvil si at Opdal var banens beste, han eier det målet som om det var den enkleste ting. Hadde en hel haug av usannsynlig vakre redninger, så er han jo villt vakker selv også! Opdal, du hadde fått mitt ja hvilken dag som helst!

Så bare for å være ekstra uanstendig slenger jeg ut en bilde av den særdeles kinky TRUSEN min, som jeg fikk til bursdagen for sikkert minst 5 år siden! Hoi hoi!

torsdag 23. april 2009

Call me crazy if you got it in you...

But these people don't seem to mind!

Eg kan lett oppfattes litt galen, vill i knickersen kan man vel også si. Har syke påfunn og er ikke redd for å drite meg ut. Liker du det ikke, stikk! Pow pow. Kånå mi er likedan, vi er helt typiske bergensere, høylytt, brautende og patriotiske. Kan det trekkes tråder til Bergen finner vi dem.

Likevel har jeg, som gjerne en del andre erke-bergensere, en sterk dragning mot andre plasser. "Stavanger i hjerte, Bergen i sjel" dette er en typisk selvbiografisk beskrivelse jeg lett kan bruke om megselv. Stavanger byttes gjerne ut etter humør, mens Bergen.. Bergenser i sjel, det er urokkelig.

Hvorenn jeg er i verden og uavhengig av humør foretrekker jeg alltid Hansa, det er ingen tvil. Det er jo selvsagt godt med en Corona, Heineken eller Amstel innimellom, men HOLY Hansa, ingen over, ingen ved siden. Det er alltid en unnskyldning for å drikke øl, det er bare noe folk må lære seg fort som faen. Vi har den vanlige helgepilsen, styrepilsen, fintvær-pilsen, leksepilsen, Brannkamp-pilsen, endeligferdigpåjobb-pilsen, unnskyldningforåtreffedeg-pilsen. Jeg kunne fortsatt i evigheter, but i guess you catch my drift.

onsdag 22. april 2009

Narsissisme på det groveste!

Jeg bruker lang tid på badet, ikke fordi jeg aldri blir fornøyd med hår og sminke. Jeg blir rett og slett så fornøyd at jeg må danse litt foran speilet og kikke på megselv. Mest ryggen min, den nye tatoveringen er så nydelig at jeg utøver idiolatri til det ytterste. Sånn kan det gå, hvem hadde trodd at det gikk an å elske segselv høyere enn jeg allerede gjorde??

tirsdag 21. april 2009

Endelig ikke-røyker?

Jeg har røyka noen år, petterøes mild, lucky strike, marlboro mild, så petterøes igjen og så tilbake til marlboro i noen år. Noen år, det betyr over 2... mer sier vi ikke om det. På tross av dette langvarige stuntet, som jeg liker å kalle "festrøyking" og forsvare med at hver dag er en fest, har jeg aldri sett på megselv som en røyker. Ikke en avhengig hvertfall.

Fy faen jeg hater det ordet, avhengig. Da har du ikke mye kontroll over kropp og sjel altså. Men det har jo jeg, utenom at jeg ikke har det da. Jeg er lett-påvirkelig og har en lei tendens til å bli avhengig av alt man kan bli avhengig av. Mat, nikotin, koffein, alkohol, gutter, søvn... det er helt ukontrollerbart.

Så, for tiden anser jeg megselv som en røykende ikke-røyker. Men jeg har tenkt å lese boka på nytt, endelig ikke-røykende ikke-røyker skal jeg kalle megselv da. Vel, det er litt lite trygghet i den tittelen, jeg tror det bare blir ikke-røykende røyker. Det høres fint ut, fint og veldig frivillig.

onsdag 15. april 2009

Frk. Pupp

Kall meg gjerne frk Pupp :)

søndag 5. april 2009

Best i å være Nakenpuiz...

Jeg har hatt en rar uke... Egentli er vel de fleste av mine uker rare på en eller annen måte, men det var ikke poenget idag. Jeg har etpar venner som er veldig flinke til ting. Noen er gode på å synge, noen er flinke på å komme seg opp om mårenen og gå på jobb, etpar kan alt som har med musikk å gjøre: trommer, gitar, piano og sist men ikke minst trekantplinget på slutten av en konsert. Jeg kan ingenting, jeg har ingen skills... Så for å trøste meg var det dette svaret jeg fikk, du er best på å være deg. Helvede heller, det vet jeg vel, alle er vel best på å være seg selv. Ingen andre bør være meg bedre enn megselv.

Så nå har jeg bestemt meg for å utvikle en skill. Jeg har øva litt på sjonglering tidligere, uten at det gikk særlig bra, men jeg skal ta det opp igjen. Dette skal jeg bli kjempeflink på. Så flink at jeg skal kunne sjonglere med 3 forskjellige gjenstander av forskjellig vekt, størrelse og fasong samtidig. Så skal jeg bli flink på å rocke med rockering. Men det jeg skal bli aller best på, bedre enn alle jeg kjenner.. Det er å catche ting med munnen. Du vet, kaste det opp i luften og treffe kjeften når det er på vei ned igjen. Jeg skal øve meg med smurfer, det er det beste jeg vet. Den røde esken med smurfedrops. Da tenker jeg at jeg er SÅ motivert til å fange de at det kommer til å funke.

Noen andre forslag til ting jeg kan bli imponerende flink i? Og da helst sånne fest-triks som jeg allerede har nevnt? Hva er dere bedre i enn vennene deres?