torsdag 29. september 2011

Verdens nydeligste...

Har jeg fortalt om min vakreste venninne? Hun som kjenner meg bedre enn noen andre, og som jeg blir så ufattelig engasjert av å snakke om?K-line og meg hadde det som noen kanskje vil synes er en noe spontan og merkelig start på vennskapet. Etter å ha truffet hverandre to ganger på vors kom hun hele veien fra Bergen for å besøke meg i Stavanger i en hel uke. The beginning of a beautiful friendship.. True story!

Dette intelligente, oppegående, sprøe mennesket er gleden i min hverdag. Det er kjærlighet, mye sterkere enn noe kjæresteforhold jeg noensinne har hatt. Respekten jeg har for henne kan ikke måle seg med noe annet enn Mammi!Vi gjør så mye tull og tøys og faenskap, mens i neste øyeblikk kan vi prate alvorlig om både egne problemer og kriser i verden. Det er svært få venninner jeg har hatt opp gjennom tidene som dekker alle sosiale behov. Misforstå meg rett, jeg er veldig glad i mine andre venninner også.

Den felles interessen som kanskje står høyest hos oss er vin, og med det grunnlaget tror jeg vi skal klare oss gjennom det meste. Og det er mest sannsynlig vinen vi har å takke for humoren og språket og minnene. Vi har et 'naturlig utviklet' ordforråd som kanskje andre vil ha problemer med å forstå til tider, egne ord og uttrykk som bare har sneket seg inn i dagligtalen. Som såkalt Tasta-engelske oversetting av norske uttrykk eller direkte fornorskelse av engelsk.En annen ting som er supert med dette nydelige individet er at vi utfyller hverandre perfekt. Hun er flink å lage mat, jeg er flink å rydde og vaske. Vi er like matvrak med ganske like preferanser i matveien, så det ble en del etegilder i 'samleier' perioden vår i S-town. Som forsåvidt kanskje er den beste perioden i livet mitt når jeg nå ser tilbake på det.

Det som er veldig spesielt fra min side er ønsket om å glede dette mennesket med små uforutsette 'gaver'. Det virker forsåvidt å gjelde fra hennes side også. Vi kan finne på å kjøpe et eller annet som minner oss om den andre, eller vi vet at den andre har snakket om. Mest truser, solbriller, ducks eller øredobber. Eller lage middag til hverandre. Det er mye kjekkere å få en liten uforventet oppmuntring enn feks en dyr bursdagsgave som man ikke ønsket seg!Jeg kunne fortsatt i det uendelige om dette aller mest vidunderlige vesenet. Men jeg må faktisk komme meg på jobb, jeg gleder meg nemlig så mye til å være ferdig for da skal jeg fnise og knise med K-line!

Kelly Clarkson sier det best. My life would suck without you!

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Dere er begge klin gærne, det glemte du å nevne =) Syntes i grunnen at dere bare kan gifte dere med engang jeg, perfect match! <3