lørdag 11. oktober 2008

Om Loff, Kneip og Grovbrød...

Uffe og Naboen er småfull, vi ligger i sengen og snuser nå. Vi har utforsket byn ikveld men de eneste som har lagt an på oss er utlendinger, og noen striler som lurte på om vi kunne følge de hjem. Ca 100 m rett frem umulig å gå seg vill, hadde vi vært helfull hadde dette gjerne funket, men vi er trøtt og kald og har allerede fått oss det vi ville for dagen: MAT:.
Litt off the record: Uffe har akkurat sluppet noe utenomjordisk, og hun tettet ikke ånkli igjen med dynen, så det har sneket seg ut. Det er foreløpig uidentifisert, men vi digger det ikke, kan minne om noe du finner på krabbejakt.

Nå begynner dagens topic:
Innenfor tema gutter har vi 3 grupper, de består av: Loffen, Kneipen og Grovbrødet.

Vi tar først for oss Loffen, den mest fristende men langt ifra den sunneste. Dette er gutter som veldig sjeldent har så mye mellom ørene, de er utrolig god, men i lengden ikke bra for kroppen. Dette kan du gjerne assossiere med forskjellige sykdommen som ryktene sier stammer fra apene, men det er helt opp til deg. Loffen har ofte fin bil og mye penger, men la deg ikke lokke av dette. I ny og ne kan de være tilfredstillende, men for mye gir deg lett "luft" i magen.

Kneipen er den mest omfattende av gruppene da største delen av hvertfall Bergens mannlige befolkning faller innenfor denne kategorien. Det er de som er veldig flink å lure deg, de er ikke dum, men heller ikke 100% smart. De vet hva de ute etter, og de er som trailere, som vet at de ikke er blir ødelagt av en fartsdump så de gasser på og gruser heller fartsdumpen. Det er ofte deg. De blir ikke lett forelsket, men er lette å falle for.

Grovbrødet er mest sannsynlig det mest stabile valget i lengden. Det virker som om alle andre har funnet en, men du selv ikke klarer helt å finne din favoritt. Men når du først finner den blir du der for alltid, eller i det minste en midlertidig alltid. Det er godt for sjel og hjerte, tar hensyn og fremkaller ikke kvalme og mageknipe.

Tenk på dette neste gang du treffer en tikkende testosteron-bombe. Hvilken kategori faller han innenfor, loffen som du har skikkelig lyst på selvom du vet du ikke burde, den som ikke metter så bra men smaker godt. Eller vil du ha Kneipen som er skikkelig fantastisk med jevne mellomrom men som det er lett å bli litt lei av. Har du vært så heldig å finne deg Grovbrød som du holder deg til over lange perioder og trives med, selvom det kan bli litt kjedelig og ensformig?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha du tar kaka kjære. Jeg tør ikke engang tenke på hvem av dem jeg ender opp med en gang i fremtiden

Uffe sa...

Såvidt jeg har tenkt over dette vi skrev i rus og dus, så vil jeg fremdeles si meg ganske så enig i teorien vår. Kan med hjertet i hånden si at jeg ikke kjenner et eneste grovbrød i Bergen kommune. Innerst inne er alle egentlig kneipbrød, selv om fasaden sier noe annet. Tror jeg. (Btw, jeg skal bli dritflink å kommentere alle innleggene dine Christel, siden jeg er så vanvittig dårlig på ordleken vår...Har jo tross alt bare 1 poeng, og det er ikke skikkelig engang...)