søndag 5. april 2009

Best i å være Nakenpuiz...

Jeg har hatt en rar uke... Egentli er vel de fleste av mine uker rare på en eller annen måte, men det var ikke poenget idag. Jeg har etpar venner som er veldig flinke til ting. Noen er gode på å synge, noen er flinke på å komme seg opp om mårenen og gå på jobb, etpar kan alt som har med musikk å gjøre: trommer, gitar, piano og sist men ikke minst trekantplinget på slutten av en konsert. Jeg kan ingenting, jeg har ingen skills... Så for å trøste meg var det dette svaret jeg fikk, du er best på å være deg. Helvede heller, det vet jeg vel, alle er vel best på å være seg selv. Ingen andre bør være meg bedre enn megselv.

Så nå har jeg bestemt meg for å utvikle en skill. Jeg har øva litt på sjonglering tidligere, uten at det gikk særlig bra, men jeg skal ta det opp igjen. Dette skal jeg bli kjempeflink på. Så flink at jeg skal kunne sjonglere med 3 forskjellige gjenstander av forskjellig vekt, størrelse og fasong samtidig. Så skal jeg bli flink på å rocke med rockering. Men det jeg skal bli aller best på, bedre enn alle jeg kjenner.. Det er å catche ting med munnen. Du vet, kaste det opp i luften og treffe kjeften når det er på vei ned igjen. Jeg skal øve meg med smurfer, det er det beste jeg vet. Den røde esken med smurfedrops. Da tenker jeg at jeg er SÅ motivert til å fange de at det kommer til å funke.

Noen andre forslag til ting jeg kan bli imponerende flink i? Og da helst sånne fest-triks som jeg allerede har nevnt? Hva er dere bedre i enn vennene deres?

2 kommentarer:

Veronica B sa...

Heheh, du er like digg som alltid. Jeg liker de blå smurfene best. Men de røde er også veldig gode. De grønne spiser jeg ikke. Æsj.

Jeg er heller ikke god på noe når jeg tenker meg om. Kanskje jeg må utvikle en skill jeg også. Hm.

Jeg skal bli den beste til å huske adresser til folk! Jess, det skal jeg.

Du derimot.. hm.. jeg ser for meg at du er veldig god til å trikse med fotballen! hoho.

Frk. Fryd sa...

Du er god til å uttrykke følelsene dine, du er god til å ta vare på dem du bryr deg om, du er god til å være glad i meg selv når jeg har en så travel hverdag at jeg aldri får ringt deg.

Dessuten er du sykt flink til å sminke meg, og sikkert alle andre også.

Btw, du har vel ikke glemt at jeg savner deg? :)