onsdag 25. august 2010

ONS!

Nei, det er ikke snakk om One Night Stands. Det er snakk om Oljemessen i Stavanger som foregår denne uken :) Alle unge, vakre, single kvinner som er på leit etter pengesterke, kjekke mannfolk i dress burde stikke på byen akkurat disse dager og finne seg en make. Og alle desperate guttunger burde kle seg fint og stikke ut for å fiske golddiggers.

Jeg har jobbet både igår og idag og skal fortsette sånn ut uken. Vi har hatt så mye mennesker i baren og det er helt fantastisk. Hyggelige, spennende mannfolk som drikker øl, whiskey og GT. Det er mest det jeg har servert hvertfall. Kjekke mannfolk med flotte smil og bra frisyrer. Min type mannfolk! De voksne heitingene med 3 dagers skjegg og selvtillit som ikke ligner grisen. Det eneste jeg ikke liker er at mange av dem brifer litt for mye.

Igår var gjestene våre veldig flinke å tipse, det er alltid kjekt. Om det bare er de 6,- som du får igjen i veksel, eller de 2,- du runder opp på kort-terminalen. Det er alltid kjekt når folk smiler, gir deg tipsen og takker for servicen.

Jeg er en flørter, jeg smiler somregel alltid og liker godt når jeg har tid til å prate litt med folk istedetfor å bare springe videre til neste øltørste menneske som henger over baren og vifter med 200 lappen sin. På rydd har man tid til å flørte litt, idag hadde jeg en runde på rydd og fikk pratet litt med folk, danset litt med en godt brisen kar og blunket litt til folk som takk for at de hjelper meg å rydde bordene. DET liker jeg.

Herreguuuud, og jeg som trodde jeg ikke var noen people-person. Jeg ER jo det. Faen, da er jeg sikkert hyggeligere enn jeg liker å tro også da. Wake-up call altså. Jeg trives jo mye bedre i data-avdelingen enn i kassen også, og det er kun fordi jeg kan bruke litt tid på kundene, prate litt med dem og finne det produktet som de er fornøyd med. Ikke fordi jeg kan noenting om data. Bummer, jeg er en sosial og omgjengelig person likevel da. I jobbsammenheng i det minste.

Dette var litt mye å svelge, jeg har jo misforstått hele min egen personlighet. Tenk om jeg ikke lenger synes at musikk er det viktigste som finnes, og kanskje liker jeg paprika likevel, selvom jeg har forbannet det i mange år nå. Tror jeg må ta meg noen timer på puten og vurdere situasjonen. Og frem til neste gang. God bedring!

tirsdag 24. august 2010

Taking time to renegade...

Har du hørt Benjamin Dante? Om ikke så bør du gjøre det NÅ! Jeg har hørt han om og om igjen idag, for en stemme. Tror jeg ble akutt forelsket. Jeg var i humør til å bli forelsket idag, visste bare ikke at det skulle være i musikk.

Jeg har ligget syk i en uke nå. Det er uncool altså. Jeg vet ikke helt hva det er, bronkitt eller noe. Føles ut som en prøvepakke på kols. Gidd ikke kjøpe fullversjonen, så nå sist jeg var på butikken kjøpte jeg kun snus. Ingen røyk. Flinka, både fordi jeg ikke kjøpte ny røyk og fordi jeg har hatt samme pakken over en uke nå, det betyr at jeg har røykt kjempelite :)

Uffe og var syk, tror det er hun som smittet meg, og nå har jeg smittet K-line. Det passet kjempedårlig for hun skal jobbe hele uken :S Håper ikke hun får det like bad som meg. Jeg har blitt sliten av å bare gå til kaffitrakteren. Ikke at jeg har drukket så mye kaffi heller. Men jeg har drukket mye te, og puster bare på ca 60%, så da blir det mye gjesping.

Forresten så er det helt krise å begynne å le, fordi når jeg ler så må jeg hoste og igår hostet jeg til jeg kastet opp all biolaen jeg hadde drukket. Det suger, litt fordi biola er kjempedyrt, men også fordi det ikke er noe digg å kaste opp. Da spesielt ikke biola. HER har du grunnen til latteranfallet som resulterte i spye!

Hele denne uken skal jeg jobbe, det er bare noen timer daglig, eller.. nattlig, men det er herlig å være aktiv igjen. Neste uke har jeg fri foreløbi, lurte på om jeg skulle stikke en tur til Bergen. Det hadde nok passet greit, for uken etter der begynner stresset. Jeg skal jobbe hver dag, fra kl 8 av og så lenge jeg orker, minst til 4. Da må jeg stå opp kjempetidlig for jeg må ta bussen kl 7. Men det er sånn jeg holder meg noenlunde lykkelig. Ingen tid til å tenke.

Men herreguuud, dette er vel ikke interessant for noen å vite. Nå får jeg rydde litt her så det er fint til Hovedhøna kommer hjem og så blir alle blid og glad.

mandag 16. august 2010

Hinsides normal fornuft!

Så, meg og samleieren min har fått besøk av en viss Uffe. Hun lagde planer om dette nå på søndag i den herlige reste-rusen, også kalt bakfylla. Jeg svarte ja i den pinlige kleinstemningen som oppstår når man våkner sammen med noen man egentlig ikke kjenner så godt. Haha, faen for en festlig fyr, vi hadde det dritmorsomt og bare lo hele veien. Lekesloss i byn på vei hjem vettu, det er sikkert derfor boobsa mine ser ut som et fargekart.

Så idag har meg og Pegis ligget litt på sofaen, laget litt frokost, ryddet leiligheten og ellers bare fnist og ledd litt. Så måtte jeg plutselig på jobben, og det var jo litt kjedelig. Spesielt med tanke på at jeg allerede hadde hatt meg et glass rødvin og en liten whiskey. Men må man så må man, og jeg måtte så da gjorde jeg det. Var bare noen timer da, og jeg hadde tenkt å bli med ut etterpå og ta noen øl med Uffe og Undikk som startet fadderuken 2010 med et smell. Men så orket jeg faen ikke det når jeg kom hjem så meg og K-line ble bare slengende her foran tv og se på et tv-program om horrible damer som dreper.

Nå slenger jeg meg i bingen og sover til imåren.

lørdag 7. august 2010

På kjipern...

Så, tilogmed i ny leilighet med god samboer så er jeg ikke helt lykkelig hele tiden. Det hadde jeg trodd jeg skulle være. Selvom jeg har noen å være med så å si 24-7 føler jeg meg litt ensom. Kanskje det er været, det bør være været. Kanskje er det for lite alkohol og jobbing, de to tingene i livet som gjør meg til happyface. Jeg er en workaholic, trenger å gjøre noe. Jeg fixer ikke tilværelsen som sofagris og tv-slave. Det blir kjedelig i lengden.

Jeg tror den egentlige grunnen til min down-periode er at jeg er ulykkelig forelsket i Rasmus fra PHD! Og litt at Aksel Lund Svindeilig har fått seg dame. Breaks my heart. Og om kvelden så drømmer jeg at Didrik Solli Tangen sitter på sengekanten min og synger 'My hard is yours!' altså mine. Men han er der aldri når jeg åpner øyene, og da blir jeg litt mer down. Så blir jeg så down at jeg får downs.

Idag skal jeg endelig på jobb igjen, håper jeg skal jobbe med de samme som igår, for de liker meg ikke, så de slenger meg bare opp i lille-baren så kan jeg styre mitt eget show der og ikke være i veien. Det liker jeg. Som den loneren jeg er kan jeg ikke helt fatte at jeg har en sånn en jobb som jeg har. Der jeg må omgås mennesker. Eller, jeg er faktisk mye flinkere å omgås fremmede mennesker enn sånne bekjente.

Nå stakk kånå av med en av mine bestekompiser, de skal på vors. Det skal ikke jeg, tror ikke jeg hadde hatt lyst uansett om jeg hadde hatt fri heller. Økonomien er liksom litt småtrang når man plutselig har alle disse utgiftene som følger med leilighet og ikke får så mange vakter på jobben. Pluss jeg synes det er det vakreste i verden å ha alene-tid, så kan jeg høre drittmusikken min uten at noen vrir seg i smerte.

Faen jeg er whinete idag, sikkert fordi jeg sover dårlig. Jeg gjør det, sover dårlig altså. Det suger. Jeg ønsker meg en ny venn, en som har de samme interessene som meg, så ønsker jeg meg ps3, og jeg ønsker meg spillene mine tilbake. Det er Mr.Heit som har de nå og han spiller aldri uansett så jeg kan ikke fatte hva han skal med dem. Ikke at jeg fatter hva jeg skal med dem heller, for atte jeg har jo ikke ps3.

Mææææn, jeg hater livet mitt så jævlig. Nå tar jeg med meg den pilsen som kånå glemte på bordet og setter meg i Påddebuå!

mandag 2. august 2010

Forvirret liksom....

Da var vi bunkret inne i den deilige lille leiligheten vår. Hovedhøna og min sin leilighet altså. Det er liksom fint her, utenom rotet vårt da, for vi har ikke vært her så lenge og har ingen steder å rydde vekk ting.

Jeg sover jævla dårlig, men det gjør jeg vel somregel alltid når jeg ikke er vant med stedet. Håper det går seg til, hvis ikke må jeg drikke meg drita hver kveld.

Jeg er stresset og savner mamma. Eller egentlig tror jeg at jeg bare har hatt for mye fri i det siste og jeg liker det ikke. Trenger noe annet å gjøre enn å bare sitte og se på tv. Halleminn..

Adjø, dette ble random og unødvendig. God bedring!